0800-Computer
https://denhaagcomputer.nl
Computerhulp nodig?
Bel dan gratis:
0800-2667883

Internet installeren Den Haag

0800-Computer voor breedbandinstallatie

Heeft u het aansluitpakket van uw ADSL- of kabelleverancier ontvangen maar weet u er geen raad mee? De monteurs van 0800-Computer kunnen de draadloos internet installatie van elke provider voor u verzorgen. Geen lange wachttijden bij de helpdesk. U maakt bij ons een afspraak wanneer het u uit komt via het gratis telefoonnummer 0800-2667883!
U kunt bij ons terecht voor zowel de installatie en verbinding van draadloze als niet-draadloze modems, in combinatie met wel of geen internettelefonie. Daarnaast zijn wij uw specialist in het aanleggen en aansluiten van draadloos internet.

Niet-draadloos modem

Wij plaatsen uw modem, sluiten deze aan, testen deze en maken een verbinding met uw computer. Wij zorgen ervoor dat u direct toegang heeft tot uw internetverbinding.

Niet-draadloos modem met aanleg internettelefonie

Ook kunnen wij bij de aanleg van niet-draadloze modems internettelefonie toevoegen, waarmee je telefoongesprekken kunt voeren via de internetverbinding. Veel kabel- en telecombedrijven bieden internettelefonie aan.

Draadloos modem

0800-Computer is uw installateur voor de volledige draadloos internet installatie en verbinding. Wanneer u thuis regelmatig met meerdere mensen online bent, kan het handig zijn om gebruik te maken van een (draadloos) netwerk. 0800-Computer adviseert u graag.

Draadloos modem met aanleg internettelefonie

Daarnaast zijn wij er voor de volledige draadloos internet installatie en verbinding van draadloze netwerken die gecombineerd worden met internettelefonie.

Contact met 0800-Computer

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800-Computer in Den Haag of heeft u direct een computerspecialist nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-2667883. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Gerealiseerd door Allfree