0800-Computer
https://denhaagcomputer.nl
Computerhulp nodig?
Bel dan gratis:
0800-2667883

Hosting en Websites

0800-Computer maakt uw website

Bijna ieder bedrijf heeft een website en ook steeds meer particulieren willen een eigen domein. Wilt u ook uw eigen, persoonlijke website? 0800-Computer wil dit graag voor u doen!

Uw persoonlijke website

Wanneer u ons inschakelt voor het realiseren van uw eigen website, proberen wij deze zoveel mogelijk aan te passen op uw persoonlijke wensen. Door kennis te maken tijdens een persoonlijk gesprek maken wij een eerste ontwerp voor de website. Wilt u een zakelijke website? Of een website die juist creativiteit uitstraalt? Alles is mogelijk! Wanneer wij de website voor u gereed hebben gemaakt is het natuurlijk altijd mogelijk om hierop aanpassingen aan te brengen. Ook kunt u zelf uw website gemakkelijk bijwerken middels een zogenaamd Content Management Systeem. Hiermee kunt u uw website voorzien van nieuwe teksten en overige content zonder dat u zelf technische kennis nodig heeft.

Domeinregistratie

Steeds meer mensen registreren een eigen domeinnaam. Denkt u eerst goed na over de naam, deze moet herkenbaar zijn en in verband staan met het doel van de website, uw bedrijf, product of branche. Wilt u een domeinnaam laten registreren? Wij beschikken over de juiste faciliteiten om u snel te kunnen helpen.

Contact met 0800-Computer

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800-Computer in Den Haag of heeft u direct een computerspecialist nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-2667883. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Gerealiseerd door Allfree