0800-Computer
https://denhaagcomputer.nl
Computerhulp nodig?
Bel dan gratis:
0800-2667883

Computerreparatie en PC hulp in Den Haag

Computerstoring? Wij bieden hulp!

Werkt uw internetverbinding niet meer? Start uw computer niet meer op of is uw PC besmet met een virus? 0800-Computer is uw specialist bij computerstoringen in en om Den Haag. Wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen! Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als uw computer of internetverbinding het heeft begeven. Voor computerreparatie of hulp bij een PC probleem bent u bij ons aan het juiste adres. Bel daarom bij problemen naar onderstaand telefoonnummer en wij helpen u meteen uit de brand.

Hulp op afstand bij PC problemen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in het geval van problemen, kunnen wij u ook hulp bieden op afstand. Voor deze alternatieve computerreparatie maken wij gebruik van onze website waarbij wij ons beeldscherm aan die van u kunnen koppelen. Hiermee kunnen wij meekijken op uw beeldscherm en, indien door u gewenst, uw PC op afstand overnemen. Hierdoor is het mogelijk u vanaf een andere plek hulp te bieden bij incidenten. U hoeft dus niet in Den Haag te wonen voor een computerreparatie door onze specialisten!

Om deze functie te kunnen gebruiken is het nodig een softwarepakket genaamd Netviewer te installeren. Wanneer u telefonisch contact met ons heeft opgenomen bij een PC probleem zullen wij voorstellen om een netviewersessie te starten en leggen wij de stappen die u hiervoor moet maken aan u uit. Vraag hulp bij uw computerspecialist in Den Haag!

PC hulp nodig in Den Haag?

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800-Computer in Den Haag of heeft u direct een specialist nodig voor computerreparatie? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-2667883. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan snel contact met u op!


Gerealiseerd door Allfree